Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 200g214kcal46.2g0g3g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g100g72kcal2.5g16.8g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Ruusukaali 200g49kcal2.8g3.9g1g5g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1562g948kcal111.4g54.2g19.8g17.8g
Valittu annoskoko781g474kcal55.7g27.1g9.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna391g237kcal27.9g13.6g5g4.5g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680