Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera
Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.
Paista pannulla 4min molemmin puolin.
Ota broilerin rintafilee pannulta pois.
Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.
Paista n. 5min miedolla lämmöllä.
Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.
Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.
Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.
Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.
Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.
Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa
Kea