Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1068g257kcal19.3g23.5g3.2g24.6g
Purjosipuli 227g52kcal4.1g5.4g0.5g4.8g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g13g110kcal0g0g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1668g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g267g454kcal20.6g13.9g34.7g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6544g1924kcal93.6g93.6g115g74.8g
Valittu annoskoko3272g962kcal46.8g46.8g57.5g37.4g
Annoskoko puolitettuna1636g481kcal23.4g23.4g28.8g18.7g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301939