Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1600g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Purjosipuli 340g78kcal6.2g8.2g0.7g7.1g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g20g165kcal0g0g18.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g400g680kcal30.8g20.8g52g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9808g2883kcal140.4g140.2g172.2g111.6g
Valittu annoskoko4904g1442kcal70.2g70.1g86.1g55.8g
Annoskoko puolitettuna2452g721kcal35.1g35.1g43.1g27.9g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301939