Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2135g514kcal38.6g47g6.4g49.1g
Purjosipuli 454g104kcal8.2g10.9g0.9g9.5g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g27g220kcal0g0g24.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3336g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g534g907kcal41.1g27.8g69.4g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13088g3848kcal187g187.2g229.8g148.8g
Valittu annoskoko6544g1924kcal93.5g93.6g114.9g74.4g
Annoskoko puolitettuna3272g962kcal46.8g46.8g57.5g37.2g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301939