Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2669g642kcal48.3g58.7g8g61.4g
Purjosipuli 567g130kcal10.3g13.6g1.1g11.9g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g33g275kcal0g0g30.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4170g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 73g224kcal7g9.9g17.2g1.2g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g667g1134kcal51.4g34.7g86.7g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16360g4809kcal234g233.8g287.2g186.4g
Valittu annoskoko8180g2405kcal117g116.9g143.6g93.2g
Annoskoko puolitettuna4090g1202kcal58.5g58.5g71.8g46.6g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301939