Kukkakaali-purjokeitto

Hienonna halkaistu ja huuhdottu purjo.

Paloittele kukkakaalit kukinnoiksi ja hienonna varret.

Freesaa hienonnettu purjo tilkassa öljyä.

Lisää kukkakaalit kattilaan.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä noin 15 minuuttia.

Soseuta kypsät vihannekset sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna soseutettu keitto uudelleen kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto.

Mausta rakuunalla ja timjamilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Tikruliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3200g770kcal57.9g70.4g9.6g73.6g
Purjosipuli 680g156kcal12.3g16.3g1.4g14.3g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g40g330kcal0g0g36.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Viola tuorejuusto yrtti (Valio), annos 200g800g1360kcal61.6g41.6g104g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19616g5767kcal280.4g280.4g344.6g223.4g
Valittu annoskoko9808g2883kcal140.2g140.2g172.3g111.7g
Annoskoko puolitettuna4904g1442kcal70.1g70.1g86.2g55.9g
Arvot/100g100g29kcal1.4g1.4g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301939