Parsakaalivuoka karppinen
* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.
Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.
Valuta.
* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.
Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.
* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.
Asettele päälle parsakaalipalat.
* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.
Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.
* Ripota päälle juustoraaste.
* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa
Mirjam57