Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 345g87kcal1.7g14.5g0.7g6.6g
Kaali, valkokaali128g27kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Parsakaali brokkoli 30g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 601g1383kcal75.7g4.6g119.5g0.1g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4410kcal163.6g53.8g392.2g33.2g
Valittu annoskoko1272g2205kcal81.8g26.9g196.1g16.6g
Annoskoko puolitettuna636g1103kcal40.9g13.5g98.1g8.3g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996