Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 403g102kcal2g16.9g0.8g7.7g
Kaali, valkokaali149g31kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 701g1614kcal88.4g5.3g139.4g0.1g
Oliiviöljy 88g775kcal0g0g87.6g0g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g5145kcal191.2g62.8g457.4g38.6g
Valittu annoskoko1484g2573kcal95.6g31.4g228.7g19.3g
Annoskoko puolitettuna742g1286kcal47.8g15.7g114.4g9.7g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996