Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 460g116kcal2.3g19.3g0.9g8.7g
Kaali, valkokaali170g36kcal2g5.8g0.3g3.6g
Parsakaali brokkoli 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 800g1842kcal100.9g6.1g159.1g0.2g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3388g5873kcal218g71.8g522g44.2g
Valittu annoskoko1694g2937kcal109g35.9g261g22.1g
Annoskoko puolitettuna847g1468kcal54.5g18g130.5g11.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996