Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 58g15kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 5g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 100g231kcal12.6g0.8g19.9g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g735kcal27.2g8.8g65g5.4g
Valittu annoskoko212g368kcal13.6g4.4g32.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna106g184kcal6.8g2.2g16.3g1.4g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996