Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 576g146kcal2.9g24.2g1.2g10.9g
Kaali, valkokaali213g45kcal2.6g7.2g0.4g4.5g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1001g2305kcal126.2g7.6g199.1g0.2g
Oliiviöljy 125g1107kcal0g0g125.1g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g7350kcal273.2g89.6g653.4g55.4g
Valittu annoskoko2120g3675kcal136.6g44.8g326.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna1060g1838kcal68.3g22.4g163.4g13.9g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996