Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 115g29kcal0.6g4.8g0.2g2.2g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.3g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 200g461kcal25.2g1.5g39.8g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana847g1468kcal54.6g17.8g130.4g11.2g
Valittu annoskoko424g734kcal27.3g8.9g65.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna212g367kcal13.7g4.5g32.6g2.8g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996