Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 230g58kcal1.2g9.7g0.5g4.4g
Kaali, valkokaali85g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 20g7kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 401g922kcal50.5g3g79.7g0.1g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g2940kcal109.4g35.8g261.6g22g
Valittu annoskoko848g1470kcal54.7g17.9g130.8g11g
Annoskoko puolitettuna424g735kcal27.4g9g65.4g5.5g
Arvot/100g100g173kcal6.5g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996