Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3094g653kcal37.1g105.2g6.2g65g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1238g2816kcal235.1g0g210.4g0g
Sipuli (kuorittu)1733g468kcal22.5g83.2g3.5g29.5g
Porkkana 743g243kcal4.6g41.3g1.5g18.9g
Vesi3094g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 99g107kcal7.8g16.1g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8573kcal614.2g491.6g444.4g231g
Valittu annoskoko10000g4287kcal307.1g245.8g222.2g115.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2143kcal153.6g122.9g111.1g57.8g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196