Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g5542kcal397.4g317.8g287.2g149g
Valittu annoskoko6464g2771kcal198.7g158.9g143.6g74.5g
Annoskoko puolitettuna3232g1385kcal99.4g79.5g71.8g37.3g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196