Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2500g528kcal30g85g5g52.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1000g2275kcal190g0g170g0g
Sipuli (kuorittu)1400g378kcal18.2g67.2g2.8g23.8g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g6927kcal496.4g397.2g359g186.6g
Valittu annoskoko8080g3464kcal248.2g198.6g179.5g93.3g
Annoskoko puolitettuna4040g1732kcal124.1g99.3g89.8g46.7g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196