Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1200g2730kcal228g0g204g0g
Sipuli (kuorittu)1680g454kcal21.8g80.6g3.4g28.6g
Porkkana 720g235kcal4.5g40g1.4g18.4g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g8313kcal595.8g476.4g430.8g224g
Valittu annoskoko9696g4156kcal297.9g238.2g215.4g112g
Annoskoko puolitettuna4848g2078kcal149g119.1g107.7g56g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302196