Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g150g116kcal3.5g0.8g11g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 100g120kcal3.1g4.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g606kcal18g35.2g42.6g4.6g
Valittu annoskoko570g303kcal9g17.6g21.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna285g152kcal4.5g8.8g10.7g1.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612