Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g330g429kcal52.8g0g24.4g0g
Maustekurkku150g25kcal1g4.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g50g7kcal0.7g0.8g0.1g0.6g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 190g565kcal2.9g12.1g57g0.1g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g2439kcal147.2g46.6g186.8g12.2g
Valittu annoskoko1030g1220kcal73.6g23.3g93.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna515g610kcal36.8g11.7g46.7g3.1g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780