Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 660g119kcal3.7g16.5g2.6g4.6g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio42g92kcal3.4g10.9g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2514g1913kcal109.2g55g131.6g9.2g
Valittu annoskoko1257g957kcal54.6g27.5g65.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna629g478kcal27.3g13.8g32.9g2.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965