Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g300g285kcal60g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ranskankerma, Ingman100g270kcal2.5g4g28g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g1617kcal135.8g58g92.6g14g
Valittu annoskoko1270g809kcal67.9g29g46.3g7g
Annoskoko puolitettuna635g404kcal34g14.5g23.2g3.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080