Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g300g1005kcal39g204g4.5g19.2g
Kanttarelli, tuore, annos 50g50g7.5kcal0.9g0.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g3023kcal114.8g413.4g102.4g42.2g
Valittu annoskoko480g1511kcal57.4g206.7g51.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna240g756kcal28.7g103.4g25.6g10.6g
Arvot/100g100g315kcal12g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333