Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g18g39kcal2.5g3.9g1.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Timjami, annos 3g3g6.4kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1267kcal53g41.4g96.4g11.4g
Valittu annoskoko624g634kcal26.5g20.7g48.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna312g317kcal13.3g10.4g24.1g2.9g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407