LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 83g275kcal1.7g2.5g29.1g0g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g19g0g
Katkarapu 416g285kcal60.1g0g4.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 167g508kcal5.8g7g50g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 83g231kcal1.7g2.5g23.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Emmental, sinileima167g633kcal48.3g0g48.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g4740kcal281.8g26.4g386.2g1.6g
Valittu annoskoko1160g2370kcal140.9g13.2g193.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna580g1185kcal70.5g6.6g96.6g0.4g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996