LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 117g385kcal2.3g3.5g40.8g0g
Voi 33g237kcal0.4g0.1g26.5g0g
Katkarapu 583g399kcal84.2g0g6.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 233g711kcal8.2g9.8g69.9g1.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 117g323kcal2.3g3.5g32.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Emmental, sinileima233g886kcal67.6g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g6635kcal394.6g37g540.2g2.6g
Valittu annoskoko1624g3318kcal197.3g18.5g270.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna812g1659kcal98.7g9.3g135.1g0.7g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996