LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Katkarapu 83g57kcal12g0g0.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 33g102kcal1.2g1.4g10g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 17g46kcal0.3g0.5g4.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima33g127kcal9.7g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g948kcal56.4g5.2g77.4g0.4g
Valittu annoskoko232g474kcal28.2g2.6g38.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna116g237kcal14.1g1.3g19.4g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996