LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 366g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 167g550kcal3.3g5g58.3g0g
Voi 47g338kcal0.6g0.2g37.9g0g
Katkarapu 833g570kcal120.2g0g9.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 333g1016kcal11.7g14g99.9g1.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 167g462kcal3.3g5g46.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Emmental, sinileima333g1266kcal96.6g0g96.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g9479kcal563.4g53g772.2g3.6g
Valittu annoskoko2320g4740kcal281.7g26.5g386.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna1160g2370kcal140.9g13.3g193.1g0.9g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996