LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Katkarapu 250g171kcal36.1g0g2.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 100g305kcal3.5g4.2g30g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Emmental, sinileima100g380kcal29g0g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g2846kcal169.2g16g231.8g1g
Valittu annoskoko697g1423kcal84.6g8g115.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna348g712kcal42.3g4g58g0.3g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996