LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.2g0g
Katkarapu 333g228kcal48.1g0g3.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 133g406kcal4.7g5.6g40g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 67g185kcal1.3g2g18.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Emmental, sinileima133g506kcal38.6g0g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3792kcal225.2g21.2g309g1.4g
Valittu annoskoko928g1896kcal112.6g10.6g154.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna464g948kcal56.3g5.3g77.3g0.4g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996