Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g200g122kcal22g7.8g0.4g2.8g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g500g150kcal5g30g1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Lihaliemikuutio Kania16g36kcal1.8g1.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5212g2547kcal224.4g165.6g102.4g33.8g
Valittu annoskoko2606g1274kcal112.2g82.8g51.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna1303g637kcal56.1g41.4g25.6g8.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391