Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g799g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g20g164kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3250g978kcal25g110.8g45g57g
Valittu annoskoko1625g489kcal12.5g55.4g22.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna813g245kcal6.3g27.7g11.3g14.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886