Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g959g230kcal11.5g32.6g1.9g20.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g559g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g24g197kcal0g0g24g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g1174kcal30.2g133g54g68.2g
Valittu annoskoko1950g587kcal15.1g66.5g27g34.1g
Annoskoko puolitettuna975g293kcal7.6g33.3g13.5g17.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886