Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1119g269kcal13.4g38g2.2g23.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g653g183kcal3.9g38.8g1.3g16.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g28g229kcal0g0g28g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.3g4kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4550g1369kcal35g155g63g79.6g
Valittu annoskoko2275g685kcal17.5g77.5g31.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1138g342kcal8.8g38.8g15.8g19.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886