Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g160g38kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g4g33kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g196kcal5g22g9g11.4g
Valittu annoskoko325g98kcal2.5g11g4.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna163g49kcal1.3g5.5g2.3g2.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886