Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1598g384kcal19.2g54.3g3.2g33.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g932g261kcal5.6g55.5g1.9g23.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g40g328kcal0g0g40g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g1956kcal50.2g221.8g90.2g113.8g
Valittu annoskoko3250g978kcal25.1g110.9g45.1g56.9g
Annoskoko puolitettuna1625g489kcal12.6g55.5g22.6g28.5g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886