Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g240g58kcal2.9g8.2g0.5g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g6g49kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g294kcal7.4g33.4g13.6g17g
Valittu annoskoko488g147kcal3.7g16.7g6.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna244g74kcal1.9g8.4g3.4g4.3g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886