Mangojuustokakku
Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.
Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.
Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.
Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.
Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.
Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.
Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.
Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa
Suski123