Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kantarellimunakas

Paista kantarelleja voissa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut.

Riko munien rakenne, sekoita joukkoon vesi ja mausteet.

Kaada seos pannulle kantarellien päälle.

Paista kunnes munakas hyytyy mehukkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 80g14kcal1.5g0.3g0.4g1.5g
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.6g0.5g13.7g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g457kcal46.2g1.6g28.2g3g
Valittu annoskoko296g229kcal23.1g0.8g14.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna148g114kcal11.6g0.4g7.1g0.8g
Arvot/100g100g77kcal7.8g0.3g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304982