Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-lanttupaistos

Pese ja kuori juurekset, paloittele.

lorauta uunivuokaan öljyä, lisää paloitellut juurekset, suolaa, pippuria ja hiukan hunajaa.

Sekoita.

paista 250 asteessa - tai pienemmällä jos ei ole kiire; ensin peittämättä, sitten foliolla peitettynä kypsäksi asti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Auringonkukkaöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g765kcal12.6g94g33.8g28g
Valittu annoskoko740g382kcal6.3g47g16.9g14g
Annoskoko puolitettuna370g191kcal3.2g23.5g8.5g7g
Arvot/100g100g52kcal0.9g6.4g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305140