Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g800g976kcal179.2g0g28.4g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g500g25kcal0.8g1g2g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Basilika, tuore 25g6.8kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Oregano, kuivattu 10g31kcal1.1g2.2g1g4.3g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4958g2948kcal396.8g113.4g93.2g18.4g
Valittu annoskoko2479g1474kcal198.4g56.7g46.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna1240g737kcal99.2g28.4g23.3g4.6g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305234