Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)35g11kcal1g1.6g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kultarypsi13g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 53g19kcal0.1g3.7g0g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g642kcal10.8g102.8g18.6g4g
Valittu annoskoko166g321kcal5.4g51.4g9.3g2g
Annoskoko puolitettuna83g161kcal2.7g25.7g4.7g1g
Arvot/100g100g193kcal3.2g30.9g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468