Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)45g14kcal1.3g2.1g0g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kultarypsi17g93kcal0.2g0.2g10.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 68g24kcal0.1g4.8g0.1g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g825kcal14.2g132.6g24g5.2g
Valittu annoskoko214g413kcal7.1g66.3g12g2.6g
Annoskoko puolitettuna107g206kcal3.6g33.2g6g1.3g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468