Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1783kcal53g363.8g6.2g18.2g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)640g205kcal19.2g30.1g0g0g
Sokeri 408g1655kcal0g407.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kultarypsi240g1319kcal2.4g2.4g143.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 960g342kcal1.5g68.2g0.9g19.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.8g18kcal0.2g3.8g0.2g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g11738kcal202.2g1885.8g341.8g75g
Valittu annoskoko3040g5869kcal101.1g942.9g170.9g37.5g
Annoskoko puolitettuna1520g2935kcal50.6g471.5g85.5g18.8g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468