Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)800g256kcal24g37.6g0g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kultarypsi300g1650kcal3g3g180g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1200g427kcal1.9g85.3g1.1g24g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7604g14681kcal252.6g2358.4g427.4g93.8g
Valittu annoskoko3802g7340kcal126.3g1179.2g213.7g46.9g
Annoskoko puolitettuna1901g3670kcal63.2g589.6g106.9g23.5g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468