Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1600g512kcal48g75.2g0g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kultarypsi600g3300kcal6g6g360g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2400g854kcal3.8g170.6g2.2g48g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15208g29362kcal505.6g4717g854.8g187.4g
Valittu annoskoko7604g14681kcal252.8g2358.5g427.4g93.7g
Annoskoko puolitettuna3802g7340kcal126.4g1179.3g213.7g46.9g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468