Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman639g1087kcal76.7g0g63.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)18g49kcal1.7g3.2g3.3g0.1g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g3787kcal174.6g109.6g247.6g3.6g
Valittu annoskoko1464g1894kcal87.3g54.8g123.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna732g947kcal43.7g27.4g61.9g0.9g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475