Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman719g1223kcal86.3g0g71.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)20g55kcal1.9g3.6g3.8g0.1g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)450g270kcal4.5g20.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g4261kcal196.4g123.2g278.6g4g
Valittu annoskoko1647g2130kcal98.2g61.6g139.3g2g
Annoskoko puolitettuna824g1065kcal49.1g30.8g69.7g1g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475