Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman80g136kcal9.6g0g8g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.2g6.2kcal0.2g0.4g0.4g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g474kcal21.8g13.6g31g0.4g
Valittu annoskoko183g237kcal10.9g6.8g15.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna92g119kcal5.5g3.4g7.8g0.1g
Arvot/100g100g130kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475