Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 400g794kcal117.4g0g35.9g0g
Siankylki, raaka100g321kcal14.8g0g29.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Paprika vihreä 170g36kcal1.6g4.3g0.5g3.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3506g3669kcal301.4g246g151.8g46.8g
Valittu annoskoko1753g1834kcal150.7g123g75.9g23.4g
Annoskoko puolitettuna877g917kcal75.4g61.5g38g11.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933